Nagyné Pintér Jolán, Harmann Józsefné Nagy Rózsa Klára és Kovács Emőke kitüntetése augusztus 20-a alkalmából

• Kezdőlap
  • Események

2017.08.18.

2017. augusztus 18-án Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere állami kitüntetéseket és szakmai díjakat adott át augusztus 20-a alkalmából a Pesti Vigadóban. Magas színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át ez alkalomból Nagyné Pintér Jolán, a GULÁG-okban Elpusztultak Emlékének Megörökítésére Alapítvány elnöke és Hartmann Józsefné Nagy Rózsa Klára, egykori Gulag-fogoly, míg kimagasló tevékenysége elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Kovács Emőke történész, a GULAG–GUPVI Emlékév szakmai vezetője, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő szakmai programvezetője. További részletek itt olvashatóak.